Kirschner Petra vagyok, leendő pszichológus.

Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Mesterképzésén, Fejlődés Klinikai és Gyermekpszichológia specializációján végzem. A Viselkedéselemzői diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. 

Úgy hiszem, hogy a lélek is folyamatos ápolásra és vizsgálatra szorul, akár csak a testünk. A psziché és a fizikai test egymásba fonódó folyamatokon keresztül értelmezhető igazán.

Én magam is rendszeresen járok önismereti konzultációra, továbbá részt veszek csoportterápiás foglalkozásokon is. Szereztem tapasztalatot családállításban, pszichodrámán, önkénteskedtem hátrányos helyzetű gyerekekkel, okleveles grafológus végzettséggel rendelkezem és mindemellett elkötelezett híve vagyok a jóga és a reiki gyakorlatának. 

Számomra az emberi lélek, az emberi psziché a legérdekesebb dolog a világon. Önmagunk gyógyítása és felszabadítása csak és kizárólag a saját felelősségünk, a szakember pedig segíthet mederbe terelni a folyamatainkat, biztonságos teret szolgáltathat az érzelmeink megélésének és tükröt adhat önmagunkról, ezáltal hozzájárulva az önreflexiónk fejlesztéséhez. 

Az esély mindenki számára adott, hogy elinduljon egy boldogabb, önazonosabb élet és egy szabadabb, átjárhatóbb önmaga felé.